96 de tineri au fost premiați în Gala “Olimpicii Petrom” 2018

96 de tineri high performance au fost recompensați, în cadrul Galei Olimpicii Petrom, care a avut loc joi, 13 decembrie 2018, la Petrom City, cu premii, burse și trofee în valoare totală de 20.000 de euro, pentru performanțele naționale și internaționale din 2018.

Rezultatele deosebite din știință, tehnologie, cercetare, sănătate, comunicare, artă sau sport au fost personalizate cu premiile: Money Jump, Smart City, Bursa Smart, Trofeele Golden Carrer, High Performance, COM - ZOM și distincția Personalitatea anului 2018.

Împreună cu olimpicii studenți la Oxford și Cambridge prezenți în sală, s-au conturat perspectivele Smart World și ce rol pot avea olimpicii români în această lume 5G.

Florin Bercea, Președintele SNP, a apreciat capacitatea acestui Program de a intui viitorul, enumerând câteva din proiectele de știință și tehnologie generate puțin ”înaintea timpului” la Olimpicii Petrom: Academia Cisco, Caravana Cunoașterii, Stagiile științifice de la CERN, NASA, Silicon Valley, Tokyo, Australia, Singapore, Londra sau Los Angeles.

Aflată la prima festivitate de premiere a Olimpicilor Petrom de la învestirea în funcția de CEO OMV Petrom, Christina Verchere a punctat nevoia în Smart World a abilităților pentru care au fost premiați tinerii români: logică, perspicacitate, gândire științifică, cercetare și inovație tehnologică, apreciind interesul tinerilor pentru aceste componente.

Întreaga audiență a primit mesajul unitar de continuitate și Sărbatori Fericite de la conducerea SNP și OMV Petrom, iar tinerii au rămas conectați prin aplicația online a evenimentului creată ca un element high tech în domeniu.

OLIMPICII PETROM este un program de CSR al OMV Petrom organizat de SNP, care premiază anual performanțele naționale și internaționale ale copiilor angajaților din industria petrolieră. Peste 3.200 de tineri au fost premiați, susținuți și orientați în cariere vocaționale naționale și internaționale în Europa, Asia, Australia și America.