Conferința Sindicatului Național Petrom a ales echipa de conducere SNP

Conferința Sindicatului Național Petrom a reunit marți, 15 martie 2022, la Iași, membrii Colegiului Director și delegațiile filialelor. În lucrările Conferinței au fost aprobate execuția bugetară, descărcarea de gestiune a conducerii executive și Raportul de Activitate al Colegiului Director. Totodată au fost luate o serie de decizii cu privire la statut, printre care redimensionarea numărului de posturi din Colegiul Director.  Diminuarea numărului de posturi de conducere, coincide cu retragerea din activitate, în vederea pensionării, a colegilor noștri, domnul Marius Nicolae și domnul Nicolae Tănăsescu, cărora le mulțumim pentru contribuția avută la dezvoltarea mișcării noastre sindicale.
În cadrul Conferinței au avut loc și alegeri pentru conducerea Sindicatului Național Petrom. Astfel, în urma votului au fost aleși, pentru următorii patru ani, membrii Colegiului Director:

„Mulțumesc tuturor celor care, prin votul lor, au investit echipa de conducere cu încredere pentru a continua să luptăm pentru obiectivele noastre comune și pentru apărarea intereselor membrilor noștri. Ne angajăm să continuăm consultarea cu membrii noștri, să ne implicăm activ în negocieri și să ne asigurăm că beneficiilor câștigate sunt respectate. Solidaritatea tuturor, viziunea strategică a echipei de conducere și dialogul social vor încuraja și promova relațiile corecte de muncă și protecția membrilor noștri”, a declarat dl. Florin Bercea, Președinte Sindicat Național Petrom
Programul de Activitate pentru perioada următoare, propus de echipa de conducere și aprobat de participanții la Conferință, reprezintă temelia acțiunilor solide viitoare pentru monitorizarea respectării Contractelor Colective de Muncă, negocieri colective, protejarea drepturilor și justiție salarială.
Mulțumim tuturor participanților și colegilor implicați în buna organizare a Conferinței Sindicatului Național Petrom.