Conferința CEOM, București, septembrie 2018

Joi, 6 septembrie 2018, la București, au avut loc Conferința CEOM și ședința Prezidiului CEOM.

În cadrul discuțiilor, președintele Consiliului European al Oamenilor Muncii din Grupul OMV Petrom, Gerhard Singer, a făcut o scurtă prezentare a celor mai importante evenimente petrecute de la ultima întrunire a acestui for. S-a pus accent pe regulile ce trebuie respectate în domeniile HSE și Care, astfel încât un eveniment care se petrece într-o zonă a globului unde compania își desfășoară activitatea să poată fi cunoscut în timp real în tot Grupul.

Celor prezenți le-au fost prezentați doi noi colegi care fac acum parte din CEOM: Angela Shorna (care provine din echipa de comunicare a E&P Austria) și Herbert Sthol.

De asemenea, a fost făcută o informare cu privire la actuala situație din OPGS, în cadrul celor 4 divizii (IT, Financiar, Servicii Angajați și CREM). Unul dintre principalele subiecte, mai intens dezbătute, cu impact asupra întregului Grup OMV, a fost cel privind transferul activității de IT Service Desk și IT Field Support către un nou furnizor de astfel de servicii, WIPRO, firmă cu capital indian. Cei prezenți au precizat că această schimbare ridică multe semne de întrebare cu privire la viitoarea calitate a acestor servicii.

În final, s-a făcut referire la rezultatele economice din Noua Zeelandă, Tunisia, Libia și Yemen și s-au prezentat strategia Grupului până în 2025 la nivel mondial, respectiv raportul de țară pentru România în sectoarele Upstream, Downstream și Global Solutions.