ACTIVITATI SPORTIVE DESFASURATE DE SNP

Cupa SNP la crap zona Moldova

Cupa SNP la crap, zona Moldova editia a VI-a, a adus la start nu mai putin de 74 competitori de la 12 filiale SNP ,din aceasta zona. Competitia s-a desfasurat pe iazul Frasin din judetul Iasi si a fost un real succes, concurentii reusind sa captureze nu mai putin de 550kg de crap la finalul competitiei , competitie care a durat doar 21 de ore. Performerii editiei a VI-a Cupei SNP la crap au fost:

- Locul I
Stan Corneliu si Doroftei Gelu
Filiala SNP Petrom Bacau

- Locul II
Zota Cristian si Vacaru Cristian
Filiala SNP Petrom Moldova

- Locul III
Rusu Liviu si Nita Doru
Filiala SNP Mentenanta Moinesti

- Captura competitiei
Gaman Ilie si Filip Mihai
Filiala SNP Mentenanta Moinesti

Castigatorii au primit premii constant in ustensile performante de pescuit precum si nada de calitate pentru pescuitul crapului.


De reusita acestui eveniment, se fac “vinovati” liderii filialelor SNP din zona Moldova, respectiv: dl. Gelu Damian , dl. Adrian Cucu , dl. Florin Cojocaru , dl. Cristinel Iordache, dl. Ioan Biea, dl. Catalin Ardeleanu, dl. Nitu Gheorghe, dl. Vasile Costiuc, dl. Gelu Busuioc, dl. Ungurasu Constantin, d-na Catalina Costache, dna Felicia Cruceanu si nu in ultimul rand, dl. Emil Pustianu, consilier zonal zona Moldova si dl. Manuel Chejnoiu, Sef Departament Organizare SNP, cei care au pornit acest proiect in urma cu sase ani.

Cupa SNP la crap filiala Suplac. Editia a II-a

In perioada 21-23 iulie 2017 a avut loc cea de-a II-a editie a Cupei SNP la crap organizata de SNP si Filiala Suplac. Competitia s-a desfasurat pe iazul “ Balta Mea “din localitatea Nusfalau, judetul Salaj ,in conditii nu tocmai prielnice pescuitului datorita caniculei instalate in perioada mai sus mentionata, concurentii indurand temperaturi de 38 oC.

Startul competitiei s-a dat vineri 21 iulie 2017 la orele 18:00, reunindu-se la start 28 de participanti. Competitia s-a incheiat duminica 23 iulie 2017 la orele 8:00 avand ca performeri:
- Locul I
Racolta Dan,Rosca Vasile

- Locul II
Mangra Alexandru, Butcovan Florian

- Locul III
Csapo Tamas, Fazecas Iosif

- Captura Competitiei
Crisan Adrian, Crisan Gicu

In afara de pescuitul propriu-zis ,competitia a fost si un prilej de a socializa si de a lega noi prietenii. Trebuie mentionat faptul ca la reusita acestui eveniment, au contribuit dl Butcovan Gheorghe, lider Filiala SNP Suplac, dl. Manuel Chejnoiu, Sef Departament Organizare din cadrul SNP, precum si domnii Horea Decebal Savan (Director Asset 1 Crisana – Banat) si Panturu Gheorghe (Manager Work&Well Asset 1 Crisana - Banat).

In finalul acestui articol Sindicatul National Petrom multumeste tuturor celor implicati in cele doua evenimente.